Výtvarná hra s pískem – Roztomilé obrázky

Výtvarná hra s pískem – Roztomilé obrázky

Výjimečný produkt Výtvarná hra s pískem – Roztomilé obrázky populárního výrobce výhodně za 440 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
440 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Výtvarná sada vysypávání barevnými písky pro děti od 4 let. V dárkové kartonové krabici najdete vše potřebné pro vytvoření 4 roztomilých obrázků. Každý obrázek (formátu A5) je rozdělen na jednotlivé plochy. Podle návodu postupně odstraníte z obrázku krycí fólii. Pod tou je samolepící plocha ("lepkavá" strana jako u samolepek). Na tuto odkrytou plochu vysypáváte barevný písek. Návod vám řekne, v jakém pořadí lepící plochy odkrýváte a vysypáváte, abyste dosáhli požadovaného efektu. Vše je velmi jednoduché a a děti tyto výtvarné sady milují. Rozměry balení jsou 16,5 x 23 cm.Hra obsahuje: 12 kelímků s barevným pískem, 4 listy opatřené lepidlem s předlohou, pracovní tyčinka, kniha s návodem krok za krokem.Jakákoliv aktivita s pískem v místnosti mi nahání hrůzu, tady se ale bát nemusíte. Vše je dokonale vymyšleno.Holky znají pískování ze školky, ale tyhle šablony jsou krásné a dobře se s nimi pracovalo.Je to snadné - odlepíte nálepku podle čísla barvy písku, obrázek vložíte do krabice, zasypete pískem, který se na lepivou část přichytí a nadbytek vysypete zpátky do dózy s pískem přes otvor v krabičce.          Lenka, máma 4 dětí a instagramová           blogerka @lenik_4Nabídku e-shopu pro vás připravuje tým odborníků. Neotálejte s nákupem, cenu můžeme garantovat jen pro dnešní den.

Popis produktu Výtvarná hra s pískem – Roztomilé obrázky

  • Cena: 440 Kč
  • EAN: 3070900086784
  • Značka: Djeco
  • Kategorie: Umění a zábava, Hobby, hudba a výtvarné umění, Řemesla a koníčky, Materiál pro umění a řemesla, Keramika a sochařství, Modelování z hlíny a těsta, Modelína

Podobné produkty

Výtvarná hra s pískem – Roztomilé obrázky

Další produkty od výrobce

Djeco

Výtvarná hra s pískem – Roztomilé obrázky oblíbené značky Djeco - toto zboží si můžete koupit s unikátní slevou za 440 Kč. Neustále aktualizujeme ceny zboží a skladové dostupnosti. Jen nyní je POŠTOVNÉ ZDARMA, když si vyberete zboží nad Kč. Nákup u nás potěší také vaši peněženku.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba