Lilliputiens - koordinační hra - Poklad dráčka Joea

Lilliputiens - koordinační hra - Poklad dráčka Joea

Oblíbený produkt Lilliputiens - koordinační hra - Poklad dráčka Joea od kvalitního výrobce za akční cenu 649 Kč. Zobrazit více »

Dostupnost: Skladem > 5 ks
649 Kč
vč. DPH
Do obchodu »
home
Doprava ZDARMA

pro objednávky nad 1.500 Kč

sync
Vrácení zboží do 14 dní

zdarma a bez rizika

thumbs-up
Prověřený český obchod

s kvalitními produkty

cart
Nakupujte kdykoli

máme otevřeno 24 hodin denně

Popis produktu

Drak Joe spí na obrovské truhle s pokladem. Chcete vědět, co se v ní ukrývá? Vyberte si karty, splňte úkol, abyste jako první otevřeli truhlu s pokladem. Ale pozor, objevte co se skrývá v truhle s pokladem, aniž byste dráčka probudili. Hodně štěstí! Hra podporuje koordinaci, pozorování a logické myšlení. Určeno pro děti od 4 let. naučíte se kombinovat několik instrukcí - zapamatovat si zvuk a pohyb naučíte se koordinovat zvuk + pohyb instrukce lze provádět ve fázích: nejprve jen pohyb, pak zvuk Obsah balení: 1 kostka (10 x 10 cm) + 1 velká karta (11 x 11 cm) + 10 „zvukových“ karet (7 x 7 cm) + 10 „pohybových“ karet (7 x 7 cm), úložná síťka.Materiál: karty: 100% karton FSC + pěnová kostka. Rozměry balení jsou 38 x 26,5 x 10 cm.Vybírejtee zboží v akci z pohodlí vašeho domova. Nakoupit a ještě ušetřit, co si víc přát.

Popis produktu Lilliputiens - koordinační hra - Poklad dráčka Joea

  • Cena: 649 Kč
  • EAN: 5414834833799
  • Značka: Lilliputiens
  • Kategorie: Hračky a hry, Hry, Karetní hry

Podobné produkty

Kendama

399 Kč

Monza

669 Kč

Lilliputiens - koordinační hra - Poklad dráčka Joea

Najdete v kategorii: , ,

Další produkty od výrobce

Lilliputiens

Lilliputiens - koordinační hra - Poklad dráčka Joea od populární značky Lilliputiens - tento produkt dodáváme ve výprodejové akci za 649 Kč. Ceny zboží a skladovou dostupnost neustále aktualizujeme. Jakmile se vám zalíbí zboží nad Kč, cenu dopravy už nemusíte řešit, bude BEZPLATNÁ. Neplaťte jinde víc, než musíte.

Prohlédněte si všechny produkty od přední značky .

Možnosti dopravy a platby

Doprava

Platba